• обид за убиство

Во Виена уапсен Македонец кој пред неколку години се обидел да ја убие својата мајка

Осомничен е 24-годишен Македонец кој се обидел да ја убие својата мајка со неколку истрели од огнено оружје во 2017 година, по што побегнал во Виена. Австриската служба за криминалистичка истрага (БКА) успеала да го пронајде, јавуваат српските медиуми. Тој прво се криел во Виена со години, од каде што се преселил во Велс, каде …

Во Виена уапсен Македонец кој пред неколку години се обидел да ја убие својата мајка Read More »