• обдукции

Бројот на жртвите во пожарот порасна на 15

Обдукциите на сите 14 настрадани во пожарот во тетовската болница се готови, а на списокот на настрадани е внесена уште една, 15-та жртва, за која исто така е побарана обдукција – информира Институтот за судска медицина и криминалистика. Станува збор за девојка во дваесеттите години, со церебрална парализа, која во моментот на избувнување на пожарот …

Бројот на жртвите во пожарот порасна на 15 Read More »