• нутриционист

ФОТO | Браво Слаѓана: Скопјанката по втората бременост се истенчи до беспрекорност!

Нутриционистката Елена Мирческа е со нас за да се „стегнеме“ во пресрет на есента. Здравиот начин на исхрана е во мода, а добрите нутриционисти се сè побарани. Особено, ако здравиот диетен режим би можеле да го комбинираме со физичка активност. Нутриционистката, веганка и фитнес-инструкторка, Елена Мирческа, нѐ советува како да дојдеме во топ форма во …

ФОТO | Браво Слаѓана: Скопјанката по втората бременост се истенчи до беспрекорност! Read More »