• њујорк никс

Сегашните центри во НБА? Јас би бил Мајкл Џордан за нив

Еден од најдобрите центри во историјата на НБА лигата, Патрик Јуинг ги критикуваше денешните центри кои играат во најсилната кошаркарска лига на светот. Според легендарниот кошаркар на Њујорк никс, тој доколку би играл денеска би бил како Мајкл Џордан во неговото време. Тој верува дека со својот стил на игра би доминирал во сегашната НБА …

Сегашните центри во НБА? Јас би бил Мајкл Џордан за нив Read More »