• нцаа

Донато, ти си инспирација за сите: Има една рака, игра одлично кошарка, сонува за НБА

Хансел Емануел Донато веќе некое време е име кое љубителите на кошарката го внесуваат во пребарувачот на интернет за да го запознаат подобро или повторно да му се восхитуваат и начинот на кој игра кошарка. Тој неодамна повторно го сврте вниманието на себе откако клубовите од НЦАА лигата почнаа да се распрашуваат за него, откако …

Донато, ти си инспирација за сите: Има една рака, игра одлично кошарка, сонува за НБА Read More »