Едноставен трик: Како да не ви се лепи храната на тави од не’рѓосувачки челик

Колку и да ги менувате тавите од не’рѓосувачки челик, секогаш ви се случува едно исто – храната за нив се лепи и тешко се пржи, поради што се откажувате од нивно користење. За среќа, постои едноставен трик што ќе ви помогне да го решите овој проблем. Прво треба постепено, на пониска температура, да ја загревате …

Едноставен трик: Како да не ви се лепи храната на тави од не’рѓосувачки челик Read More »