• непрописно

Отстранети 215 непрописно паркирани возила од јавните површини во Скопје

Вкупно 215 возила се отстранети со специјалните возила „пајак” од јавните површини на Град Скопје во текот на изминатата недела, поточно од 4 до 10 овој месец. Триесет од нив се отстратени од зонските паркиралишта, а останатите 185 по налог на сообраќајната полиција по разни основи за непрописно паркирање. Во истиот период контролорите на зонските …

Отстранети 215 непрописно паркирани возила од јавните површини во Скопје Read More »