Ексклузивна аудио снимка како Веља Невоља и Марко Мијковиќ го договараат бруталното убиство на Лазар Вукишевиќ

Спрскиот портал информер објави ексклузивна аудио снимка на која се слуша како Веља Невоља и Марко Миjковиќ и нивните соработници го мамат Лазар Вукишевиќ пред да биде брутално убиен во Ритопек. Аудио-снимката јасно покажува дека Беливук и неговите соработници планираат киднапирање на Вукичевиќ и најмонструозна ликвидација. Планот за тоа како да се донесе Вукишевиќ до …

Ексклузивна аудио снимка како Веља Невоља и Марко Мијковиќ го договараат бруталното убиство на Лазар Вукишевиќ Read More »