• најдобар

Кој хороскопски знак е најдобар имитатор, а кој е крал на сарказмот?

Припадниците на водената група хороскопски знаци го користат хуморот за да можат да излезат на крај со нестабилните емоции, дури и кога срцето им се крши однатре. На тој начин тие успеваат да ги разберат и преживеат сопствените разочарувања. Нивниот хумор не е само живописен, туку е и сочувствителен. Тие внимаваат никого да не повредат …

Кој хороскопски знак е најдобар имитатор, а кој е крал на сарказмот? Read More »