Томе Ефтимов доби признание за најдобар млад научник за 2018 година

Претседателот Ѓорге Иванов му го додели признанието „Најдобар млад научник“ за 2018 година на д-р Томе Ефтимов, кој работи на полето на информациските технологии. Томе Ефтимов е роден 1989 година во Струмица. Додипломските студии ги завршува на Факултетот за електротехника и информациски технологии при Универзитет “„Св. Кирил и Методиј“ – Скопје во 2011 година. Трипати …

Томе Ефтимов доби признание за најдобар млад научник за 2018 година Read More »