• најави

Македонија организира досега најголем политички собир

Во најновиот број на „Слободен печат“ читајте: Министерот Силва за формулацијата за јазикот – Бугарија не го прифатила португалскиот предлог Македонија организира досега најголем политички собир – Преспа-форумот буди оптимизам за регионот Откако не успеа да собере доволно пари за хируршки зафат во странство – Славчо се откажа од Турција, ќе се оперира во Скопје …

Македонија организира досега најголем политички собир Read More »