• надминете

ВИДЕО I Јога вежби за хронична болка во грбот: Едноставни вежби кои ќе ви помогнат да ја надминете болката!

Животот со хронична болка во грбот не е воопшто пријатен и може да ве спречува во обавувањето на најосновните животни активности. Освен тоа, предизвикува стрес, а во некои случаи и анксиозност. Болката најчесто се јавува поради современиот начин на живот, премногу време поминуваме во седење, неправилно држење, претерана физичка активност, но може да биде и …

ВИДЕО I Јога вежби за хронична болка во грбот: Едноставни вежби кои ќе ви помогнат да ја надминете болката! Read More »