• музичар

Секс-трговија и злоупотреба на малолетнички: Ар Кели прогласен за виновен

Американскиот ар-ен-би музичар Ар Кели е прогласен за виновен за изнудување, секс-трговија и злоупотреба на малолетнички. Неколкумина кои го тужеа пејачот, за време на судењето детално сведочеа за тоа како тој ги подложил на изопачени и садистички каприци кога тие биле малолетни лица. Пејачот, инаку, со години ја избегнуваше кривичната одговорност за бројните наводи за …

Секс-трговија и злоупотреба на малолетнички: Ар Кели прогласен за виновен Read More »