• мост

ВИДЕО | Портпаролот на Градот: Не е точно дека улиците се реконструираат само пред избори

Новиот мост што се гради во продолжение на булеварот АСНОМ ќе има шест ленти, по три во двата правци, велосипедски и пешачки патеки, ЛЕД осветлување и зеленило. Ова денеска во Утрински брифинг го изјави портпаролот на Град Скопје, Ваљон Салиху.  Сакам да разјаснам, тоа што можеби не беше доволно јасно посочено, за да ме разберат …

ВИДЕО | Портпаролот на Градот: Не е точно дека улиците се реконструираат само пред избори Read More »