Mоќни антиоксиданти за подобар имунитет

Во времето во кое живееме, за жал, секојдневно сме изложени на стрес, што заедно со генетските и другите надворешни фактори влијае на нашето тело. На сите ни недостасува време, организација, а понекогаш и желба за промени. Дополнително, со стареењето доаѓа до намалување на производство на енергија која е неопходна за живот. Енергија се создава во …

Mоќни антиоксиданти за подобар имунитет Read More »