• младоженец

ВИДЕО+ФОТО | Кога венчавката ќе се претвори во кошмар: Младоженец останал парализиран откако пријателите го фрлиле во воздух

Највеселата ноќ се претворила во кошмар за младоженецот кој останал неподвижен по прославата на сопствената венчавка која во секунда се претворила во битка за нормален живот. Новопечениот младоженец Ливију Филимон (31) од Романија уживал на венчавката, кога неговите пријатели одлучиле да го прослават бракот, фрлајќи го во воздух. Тоа е обичај што се практикува низ …

ВИДЕО+ФОТО | Кога венчавката ќе се претвори во кошмар: Младоженец останал парализиран откако пријателите го фрлиле во воздух Read More »