• Мицкоски

Мицкоски од Струмица: ВМРО-ДПМНЕ нуди 14.835 проекти за сите општини

Ова можеби се само локални избори, но ако се погледне подлабоко овие локални избори се многу повеќе од тоа. Од овие локални избори зависат многу работи, сите поврзани со иднината на нашата Македонија. Изборот е едноставен, на овие избори или ќе продолжи корупцијата, криминалот, хаосот, немањето правда, стагнација на државата, експерименти во образованието, пропаѓање и …

Мицкоски од Струмица: ВМРО-ДПМНЕ нуди 14.835 проекти за сите општини Read More »