• митко билјаноски

Нации, обединете се!

Советот за безбедност на Обединетите нации не усогласи резолуција за тестирањето севернокорејски ракети. Етиопија протера високи претставници на ОН во време на голема хуманитарна криза. Жртвите што биле сексуално злоупотребени од службеници на СЗО во Конго за време на епидемијата на ебола бараат висока отштета… Ова се вестите за Обединетите нации во изминатите неколку дена. …

Нации, обединете се! Read More »