ГАЛЕРИЈА | Инспиративна трансформација на Крумислав (Мишко) Барзов: Сега сум вистински гурман, а не трупач на храна и пијалаци!

За 16 месеци Мишко Барзов успеал да ослабне нешто повеќе од 80 килограми и да намали шест конфекциски броеви. Најголема забележана тежина му била 156 килограми, а сега вагата покажува помеѓу 72 и 76 килограми! Мишко успеал да „фрли“ повеќе од половина од тежината што ја имал, а смета дека најбитно во исхраната е да …

ГАЛЕРИЈА | Инспиративна трансформација на Крумислав (Мишко) Барзов: Сега сум вистински гурман, а не трупач на храна и пијалаци! Read More »