• миланов

Миланов: Вељаноски ја водел седницата согласно Деловникот, не може да го прогласите за виновен

Обвинетиот Трајко Вељановски, не комуницирал со ниту еден од другите обвинети во случајот „Организатори на 27 април”, во наводно планирање на упадот во Собранието, истакна неговата одбрана во завршните зборови за овој случај. Адвокатот Еленко Миланов, во денешните завршни зборови истакна дека од 30 илјади пораки од Вељаноски, воопшто нема комуникација меѓу него и обвинетиот …

Миланов: Вељаноски ја водел седницата согласно Деловникот, не може да го прогласите за виновен Read More »