• михајловиќ

Михајловиќ: Во државата имаме продлабочување на партизацијата на локалната власт и нејзино оддалечување од граѓаните

Ќе имаме само продлабочување на партизацијата на локалната власт и нејзино оддалечување од граѓаните. Кај партиите не се гледа волја или пак интерес да се променат состојбите, вели за „Слободен печат“, Катица Михајловиќ од Асоцијација за демократска иницијатива (АДИ), организација која веќе 26 години работи заедно со општините во насока на зајакнување на локалната демократија, …

Михајловиќ: Во државата имаме продлабочување на партизацијата на локалната власт и нејзино оддалечување од граѓаните Read More »