• михаило донев

Едногодишен ученички онлајн лавиринт без излез на повидок

Ако минатата година онлајн наставата беше новост, сега е рутина, буквално дел од секојдневието на секој средношколец. Настава на далечина, хибриден модел, онлајн часови, онлајн тестови, онлајн оценки, онлајн испрашување, станаа нормални термини речиси за сите ученици во земјава, откако средните училишта токму пред една година ставија клуч на врата. Националната платформа се исчекуваше со …

Едногодишен ученички онлајн лавиринт без излез на повидок Read More »