• мерки

Шилегов: Бесплатен градски превоз за пензионери, медицински транспорт, пакет за младите и идните родители

Актуелниот градоначалник на Град Скопје, Петре Шилегов објави неколку ветувања, кои како што вели ќе ги реализира во следните четири години. Како што вели тој, овој пакет од социјални поволности е наменет за сите групи, за возрасните и пензионерите, лицата со попреченост, лицата со ретки болести, младите и идните родители. Бесплатен јавен градски превоз за …

Шилегов: Бесплатен градски превоз за пензионери, медицински транспорт, пакет за младите и идните родители Read More »