• менхетн

Централ парк наместо Менхетн на паркингот

На почетокот од мандатот премиерот Зоран Заев сериозно ѝ се закани на урбаната мафија кога во „Мавровка“ со булдожер исече арматура на ура. Со влегувањето во дупката на трговскиот центар излезе од своите надлежности, што пак денес се бара од него преку писмо на стручната јавност – да спречи багери да влезат до големиот трговски …

Централ парк наместо Менхетн на паркингот Read More »