• мелинда гејтс

Сѐ започна со писмото што ја откри тајната на милијардерот: Мелинда ќе добие 65 милијарди долари од разводот со Бил Гејтс?

Разводот, кој буквално вреди милијарди, заврши во понеделникот во судот во округот Кинг, во сојузната држава Вашингтон. Брачната милијардерска двојка Бил и Мелинда Гејтс 27 години важеа за еден од најстабилните парови, а нивната работа во хуманитарната организација што го носи нивното име предизвикува само воодушевување. Гејтс еднаш годишно поминувал викенд со поранешната девојка, Мелинда …

Сѐ започна со писмото што ја откри тајната на милијардерот: Мелинда ќе добие 65 милијарди долари од разводот со Бил Гејтс? Read More »