Разговор со Мелина Милески – Силуете: Не можам со 100 кила и брчки да нудам третмани за слабеење и убавина

Нејзиното име е асоцијација на салонот чиј сопственик е. Едното без другото не одат никогаш. Мелина Милески е Силуете и Силуете е Мелина. Така беше и за мене пред да одлучам да пишувам за неа. Тогаш дознав дека таа е и мајка. Не на едно, две или три, туку на 5 деца. И можеби тоа …

Разговор со Мелина Милески – Силуете: Не можам со 100 кила и брчки да нудам третмани за слабеење и убавина Read More »