• меган маркл

Принцот Хари си ја отвори душата: Не ми е доволен еден психијатар, ми требаат двајца

Принцот Хари често се залага за терапии и за ментално здравје на самитите на кои присуствува, особено откако се повлече од кралското семејство со сопругата Меган Маркл. Хари знае колку е тешко да се нема поддршка, па затоа своето искуство со задоволство го споделува со другите. Сега тој уште еднаш го сподели своето искуство со …

Принцот Хари си ја отвори душата: Не ми е доволен еден психијатар, ми требаат двајца Read More »