Марио Манов – Душо: Понижуван во Виница, најдобар во Равенсбург

Марио Манов – Душо својот пат го започнува од сведочењото за булингот во Виница, за денес, во Равенсбург, Германија, да биде најдобар на секое поле. Висок е 190 см, има само 21 година, 60.000 следбеници на Инстаграм и еден тон товар што го носи од најрана возраст. Но, поради сето тоа, Марио Манов денес е …

Марио Манов – Душо: Понижуван во Виница, најдобар во Равенсбург Read More »