Во морничавата приказна за Беливук и претседателот Вучиќ се споменува ФБИ

Еден од најголемите скандали во поновата историја на Србија и понатаму продолжува. Можеме да ја наречеме драма, но поточно, жанровските одредници би биле фарса, театар на апсурдот или трагикомедија. Ова, се разбира, е случајот со озлогласениот криминален клан од белградското навивачко-хулиганско милје предводено од Вељко Беливук, попознат како Веља Неволја и неговата десна рака Марко …

Во морничавата приказна за Беливук и претседателот Вучиќ се споменува ФБИ Read More »