• маратон

Традиционално по 17 пат денеска ќе се одржи Виз Ер Скопски маратон

Традиционално по 17 пат денеска ќе се одржи спортскиот настан Виз Ер Скопски маратон. Стартот на маратонот, полумаратонот и штафетниот маратон – ЕУ за спорт ќе биде во 8 часот, а трката на 5 километри ќе започне во 8:10 часот, од платото пред Спортски центар Борис Трајковски, каде што ќе биде и целта на овогодишниот …

Традиционално по 17 пат денеска ќе се одржи Виз Ер Скопски маратон Read More »