• мандат

Советникот Сакалиев ќе се бори за шести советнички мандат во Кавадарци

Актуелниот претседател на Совет на општина Кавадарци Ристо Сакалиев ќе се бори за шести советнички мандат. Тој денеска информираше за МИА дека независната советничка листа што ја предводи, ги собрала потребните потписи согласно на Законот. Сакалиев појасни дека на два пати беше носител на советничката листа на СДСМ во поранешната општина Конопиште. Ако биде избран …

Советникот Сакалиев ќе се бори за шести советнички мандат во Кавадарци Read More »