• мала астро школа

Мала астро школа: Зошто вашиот хороскопски знак може да биде погрешен? Новото соѕвездите Офиух ги помеша астролошките карти!

Без разлика дали сме заинтересирани за астрологија или не, дали веруваме во неа или не, сите  знаеме кој е нашиот хороскопски знак. Но, што ќе се случи ако на вообичаените 12 хороскопски знаци се додаде уште еден, 13ти знак? Според НАСА, постои тринаесетти астролошки знак наречен Офиух, кој би го сменил целиот поредок на Зодијакот. …

Мала астро школа: Зошто вашиот хороскопски знак може да биде погрешен? Новото соѕвездите Офиух ги помеша астролошките карти! Read More »