ФОТО | ГЕНИЈАЛНО! Цацко е Хагрид, Шенка како Минерва, а Јовица – Волдеморт: Кога Хари Потер би се снимал во Македонија

Изминатиов викенд на македонската твитер-сфера забележавме една генијална нишка, која би сакале да ја споделиме со вас. Станува збор за фантастична компилација на твитерџијата @covek1 (со потпис Базичен1), кој состави македонски кастинг за британско-американскиот филмски серијал Хари Потер, заснован на серијалот романи од авторката Џ. К. Роулинг, а ја именуваше „Кога Хари Потер би се …

ФОТО | ГЕНИЈАЛНО! Цацко е Хагрид, Шенка како Минерва, а Јовица – Волдеморт: Кога Хари Потер би се снимал во Македонија Read More »