• макаби тел авив

Ова долго се чекаше, конечно ќе се игра првиот фудбалски меч пред полн стадион

Долго се чекаше навивачите барем во одредена мера се вратат на трибините. Денеска има најави дека во Израел ќе има максимален број на гледачи на фудбалскиот натпревар помеѓу Макаби Тел Авив и Макаби Хаифа на стадионот „Блумфилд“. Имено, состојбата со коронавирусот во оваа земја е нормализирана, па донесена е одлука навивачите да бидат вратени на …

Ова долго се чекаше, конечно ќе се игра првиот фудбалски меч пред полн стадион Read More »