• љубиша николовски

„Не сте сите исти“, господине Мицкоски!

Она што Христијан Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ го прават со негативната кампања кон Зоран Заев, преку соопштенијата, прес-конференциите, вклучувајќи ги и ТВ-дуелите, неизбежно провоцира реакција кај граѓаните, со која му даваат поддршка на лидерот на СДСМ. Во духот на „што је више клевета и лажи, Тито (Зоки) нам је милији и дражи“, познатата парола со која …

„Не сте сите исти“, господине Мицкоски! Read More »