• локални избори

УТРИНСКИ БРИФИНГ | Димитријевиќ и Јаневски: Каква општина им треба на ѓорчепетровци

– Ѓорче си ја живее својата идила и некако далеку од Скопје. Ако сакаме да возиме велосипед по велосипедски патеки тоа треба да го направиме од Влае, ако сакаме културни и урбани содржини треба да го направиме од влае. Всушност Ѓорче како уште да не е разбудено. Паркот во Ѓорче не е оддржуван и ние …

УТРИНСКИ БРИФИНГ | Димитријевиќ и Јаневски: Каква општина им треба на ѓорчепетровци Read More »