• лизо

ВИДЕО | „Мојот задник може да направи чуда“: Лизо со тверкање го засака своето тело

„Тверкањето“, како нов и свеж начин на играње на музика и себе-изразување, носи ново ниво на самодоверба и себе-прифаќање според музичката ѕвезда Лизо. Пејачката Лизо, која е добро позната по заоблената фигура и храбрите аутфити кои го откриваат нејзиниот голем задник, од самиот почеток на својата кариера зборува отворено за прифаќањето на сопственото тело.   …

ВИДЕО | „Мојот задник може да направи чуда“: Лизо со тверкање го засака своето тело Read More »