• линда еванс

Бо Дерек: Првиот партнер го разведе од Линда Еванс, а денес нејзин сопруг е „Ејден“ на Кери Бредшо

Кога се појави во филмот „Десет“ во 80-тите, сите жени сакаа да бидат како неа, а сите мажи полудеа по актерката. Сепак, таа никогаш не била особено поласкана од титулата секс симбол, но поради својот атрактивен изглед, Дерек брзо го освои Холивуд и стана ѕвезда.   View this post on Instagram   A post shared …

Бо Дерек: Првиот партнер го разведе од Линда Еванс, а денес нејзин сопруг е „Ејден“ на Кери Бредшо Read More »