• лет

Директен лет на релација од Скопје до Санкт Петербург од 21 септември

Оваа есен авиокомпанија Nordwind Airlines  ја проширува својата програма и го вклучува новиот лет до Северна Македонија . Летото  од Санкт Петрбург – Скопје , ќе се изведе од 21 септември, еднаш неделно, во вторник. Од 29 септември, Nordwind Airlines планира да ја зголеми и фреквенцијата на летови од Москва до Скопје. Директни летови Москва …

Директен лет на релација од Скопје до Санкт Петербург од 21 септември Read More »