• Лепа Лукиќ

Лепа Лукиќ сакала да се самоубие: Се заканував на мојата мајка

Музичката икона од локалната сцена Лепа Лукиќ во текот на животот сакала и била сакана, но во тинејџерските години сакала толку силно што била подготвена да се самоубие за забранета љубов. Во неодамнешна ТВ изјава Лепа Лукиќ ќе раскаже за младоста и љубовта која ја понела да се заканува на својата мајка со самоубиство, драматични …

Лепа Лукиќ сакала да се самоубие: Се заканував на мојата мајка Read More »