• лабораторија

НИКОБ ЛАБ со нова мобилна локација – Бибај Групација (Качанички пат)

НИКОБ ЛАБ известува дека од денес 24.09.2021 (петок) ќе биде отворен мобилен пункт за PCR и брзи антигенски тестови во комплекот на Бибај групација  – ул. Јадранска Магистрала (Качанички пат) во Скопје. Работното време на мобилниот пункт е секој ден од 08-16 часот. Тестирањето е без закажување и регистрација на термин, а резултатите можат да …

НИКОБ ЛАБ со нова мобилна локација – Бибај Групација (Качанички пат) Read More »