Порасна во беда, освои олимписко злато, а нејзиното семејство одби 30 милиони долари

До Олимписките игри во Токио, никој не знаеше која е Кван Хонгчан, а пред неколку дена, таа стана новата голема ѕвезда на Кина. Има само 14 години и веќе освои злато на Игрите во нуркање од десет метри платформа. Токму поради тој успех ѝ понудија вистинско богатство, а пред тоа треба да се знае нејзината …

Порасна во беда, освои олимписко злато, а нејзиното семејство одби 30 милиони долари Read More »