• Кучиња

Ганиу: Започна спроведувањето на проектот нула кучиња бездомници во Чаир

Градоначалникот на Општина Чаир, Висар Ганиу дава вистински пример за тоа како ефикасно може да се реши проблемот со кучињата бездомници во земјава. Во Чаир веќе започна акцијата за собирање кучиња бездомници, активност што беше најавена од градоначалникот на Чаир и кандидат на ДУИ за следните четири години, Висар Ганиу, пред два дена со потпишување …

Ганиу: Започна спроведувањето на проектот нула кучиња бездомници во Чаир Read More »