• круела

Панк Дизни: „Круела“ дефинитивно не е филм за деца

Ниеден друг негативец создаден од студијата на Дизни не е толку омразен како што е Круела де Вил од „101 далматинец“. А и како да не биде кога има садистичка желба од кучешко крзно да си направи бунда. Стравот што го предизвикува со својата појава е поголем бидејќи таа, иако фиктивен лик, не е типичен …

Панк Дизни: „Круела“ дефинитивно не е филм за деца Read More »