• кризен штаб

На удар претежно невакцинирани, болниците во Србија брзо се полнат

Седницата на Српскиот кризен штаб за борба против коронавирусот денеска одржува седница на која ќе се разгледува актуелната состојба со бројот на заразени и починати од Ковид , вакцинацијата и што друго може да се направи во борбата против ширење на инфекцијата . Како една од мерките,  српските епидемиолози предлагаат скратување на работното време и …

На удар претежно невакцинирани, болниците во Србија брзо се полнат Read More »