• кристина тимановскаја

Среќен крај на спортско-политичката драма на Игрите: Белоруската атлетичарка пристигна во Полска

Белоруската атлетичарка Кристина Тимановскаја пристина во Варшава откако одби да се врати во својата татковина. Таа на аеродромот во Варшава беше дочекана од некои нејзини сонародници кои порачаа дека се тука само да ја поддржат атлетичарката. – Дојдовме да ја поддржиме својата сонародничка која ја кажа вистината за тоа што се случува со спортот во …

Среќен крај на спортско-политичката драма на Игрите: Белоруската атлетичарка пристигна во Полска Read More »