• Кристијан Ериксен

Кристијан Ериксен е најплатен фудбалер во Интер, но мора да го промени клубот

Четири месеци откако доживеа срцев удар на Европското првенството на натпреварот на неговата Данска против Финска, Кристијан Ериксен размислува за продолжување на фудбалската кариера. До крајот на годината ќе има дополнителни тестови и прегледи, кои ќе покажат дали неговото срце е доволно силно да го издржи животот на професионален спортист, и доколку сè биде во …

Кристијан Ериксен е најплатен фудбалер во Интер, но мора да го промени клубот Read More »