Коскаров на самитот „Форбс под 30“ во Тел Авив

Со традиционално отворање на берзата во Тел Авив започна годинешниот „Форбс под 30“ самит посветен на женското претприемништво. Со над 300 гости учесници кои се најдоа на престижната листа „30 под 30“ самитот ќе трае од 4 до19 април, а учесниците ќе се преселат од Тел Авив во Ерусалим по завршувањето на утрешниот ден. Темата …

Коскаров на самитот „Форбс под 30“ во Тел Авив Read More »