ФОТО | Атиџе Муратова направи корекција на забите: Хероината од „Медена Земја“ освојува со нејзината насмевка

За искреното пријателство на хероината од филмот „Медена Земја“, Атиџе Муратова и нашата позната пејачка, водителка и писателка Сузана Турунџиева пишувавме многупати. Нивното пријателство не беше спречено ниту од пандемијата на коронавирусот. Двете дами го користеа секој момент да го поминат заедно, а секое нивно дружење да го збогатат со многу музика.   View this …

ФОТО | Атиџе Муратова направи корекција на забите: Хероината од „Медена Земја“ освојува со нејзината насмевка Read More »