• комитет

ВИДЕО I Реџепи: Имаме добра основа за уште повеќе да ги унапредиме односите меѓу заедниците

Денеска напладне Комитетот за односи со заедниците заседава околу програмата за неговата работа. Пристапот на овој состав е да биде доста активен и да игра важна улога и затоа денеска на втората седница ќе ја усвоиме програмата на комитетот во која има сет на активности кои ќе бидат преземани во наредниот период. – Со новата …

ВИДЕО I Реџепи: Имаме добра основа за уште повеќе да ги унапредиме односите меѓу заедниците Read More »